Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Et par som sitter sammen på en dateEt par som sitter sammen på en date
Guider
Content Specialist
Publisert:20/08/2024

Piff opp sexlivet ditt med Play Sheets

La oss være ærlige - å snakke om seksuelle lyster, fantasier og grenser kan noen ganger være litt vanskelig. Men hva om det fantes en morsom og enkel måte å dykke ned i de saftige samtalene på? Vi ønsker deg velkommen til en verden av play sheets!

Play sheets kan være et praktisk verktøy som hjelper deg og partneren din med å utforske hva dere liker, hva dere er nysgjerrige på, og hvor grensen går - uten at det blir pinlig.

Høres ganske fint ut, ikke sant? Og gjett hva? Vi har lagt inn en spesiell overraskelse til deg - et Sinful Play Sheetsom er klart til bruk og tilgjengelig for nedlasting!

Bli med oss på denne reisen for å lære hva play sheets er, hvordan du bruker dem og hvordan du kan lage dine egne!

Hva er egentlig et play sheet?

Et play sheet er som en personlig meny over dine seksuelle lyster. Hmmm... er du sulten?

Det er et spørreskjema som dekker en rekke aktiviteter, fra milde til ville, slik at du og partneren din kan dele hva dere liker, hva dere er nysgjerrige på og hva som er helt uaktuelt. 

Ved å fylle ut et ark, legger du ikke bare til rette for noen morsomme netter; du sørger også for at alt er samtykkende og behagelig for dere begge.

En kvinne som ligger i sengen og skriver

Slik bruker du et play sheet

1 - Fyll det ut hver for seg

Hver partner bør fylle ut sitt eget play sheet uavhengig av hverandre. Hvis dere gjør det samtidig, anbefaler vi at dere gjør det i hvert sitt rom - det sikrer ærlige og upåvirkede svar.

2 - Del og diskuter

Når begge arkene er ferdig utfylt, kan dere sette dere ned sammen og diskutere svarene deres.

Dette er det perfekte tidspunktet for å stille spørsmål, søke avklaring og forstå hverandres perspektiver.

Før dere tar denne samtalen, er det avgjørende at dere begge er komfortable, avslappede og åpne for å diskutere dine ønsker og grenser.

3 - Ha et åpent sinn og gi slipp på fordommer

Seksuelle samtaler kan være sårbare og dypt personlige. En person kan ha gått lenge med spesielle lyster, fantasier og nysgjerrigheter uten å dele dem med noen, for eksempel på grunn av flauhet eller frykt for fordommer.

Et åpent sinn sikrer at disse samtalene blir møtt med empati og en vilje til å forstå partnerens perspektiv. Det oppmuntrer til ærlig og åpen kommunikasjon, slik at dere begge kan dele tanker og følelser fritt.

4 - Revider regelmessig:

Ønsker, grenser og seksuelle preferanser kan endre seg over tid, og derfor anbefaler vi at dere med jevne mellomrom reviderer deres play sheets for å oppdatere preferansene og sikre en fortsatt gjensidig forståelse og glede.

Et par som sitter sammen og snakker

Slik lager du ditt eget play sheet

Å lage et skreddersydd play sheet kan være en morsom og kreativ måte å utforske forholdet på. Her er noen ting du kan ta med i ditt play sheet:

1- Begynn med åpne spørsmål: Inkluder spørsmål som åpner for dypere refleksjon, for eksempel "Hva er en fantasi du aldri har delt og har lyst til å prøve?" eller "Hva synes du om dirty talk?"

2- Velg dine kategorier: Inkluder ulike typer seksuelle interesser og aktiviteter, som sanselek, bondage, rollespill eller preferanser for etterbehandling. Sørg for å dekke en rekke ulike aktiviteter for å få et fullstendig bilde.

3- Gjør det enkelt å svare: Legg til et rangeringssystem slik at du og partneren din enkelt kan kommunisere hvor komfortable og entusiastiske dere er for hver aktivitet (f.eks. alternativene "Ja, kanskje, nei" eller "Enten det eller det").

4- La det være plass til notater og ønsker: Sett av plass til eventuelle kommentarer eller notater som ikke passer inn i standardspørsmålene, eller som kanskje ikke har blitt inkludert.

Play sheets er for alle

Play sheets er et must-have i BDSM-dynamikken, men de er også et glimrende verktøy for ethvert par som ønsker å dykke dypere inn i sitt seksuelle forhold. 

De kan gjøre de til tider vanskelige samtalene enklere ved å gi deg et veikart du kan følge. Og hvem vet? Kanskje du oppdager en ny fantasi eller to på veien.

Er du klar for å komme nærmere partneren din og krydre til tilværelsen? Hent vårt Sinful Play Sheet eller lag ditt eget, fyll det ut, og la de sexy eventyrene begynne!Du kan takke oss senere.

Et par som sitter sammen på en date

Flere artikler

    Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

    Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

    Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

    Rask og diskret levering
    Fri frakt ved kjøp over 799 kr
    posten
    helthjem
    VISA
    Mastercard
    vipps
    PayPal
    Klarna

    Rask levering

    posten
    helthjem

    Sikker betaling

    VISA
    Mastercard
    vipps
    PayPal
    Klarna

    Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

    Alle modellene er over 18 år.

    Copyright © 2008-2024 Sinful